Blog

Gyémánt kerekek – hogyan válasszuk ki a megfelelőt?

Mai blogunkban közelebbről megvizsgáljuk a gyémántpengéket és azok pengéit. Elmagyarázzuk, hogyan válassza ki a legmegfelelőbb pengét bizonyos anyagok vágásához. Már megoldotta azt a problémát, hogy

összes megtekintés: 1,708 

Hogyan élezzen egy gyémántpengét saját maga?

Gyakran kérdezik tőlünk, hogyan lehet újraéleszteni egy tompa gyémántkereket, ha az már nem akar vágni? Az egyik lehetőség a penge szakszerű élezése. De mi van, ha éppen az építkezésen dolgozik, nincs vesztegetni való ideje.

összes megtekintés: 545 

Csempékbe vagy csempékbe fúrás? Nem probléma.

A cikkben megtudhatja, hogyan válassza ki a megfelelő fúrófejet, és ne féljen lyukat fúrni akár csempébe is. Így elkerülhetők a repedezett vagy karcos csempékkel járó felesleges problémák.

összes megtekintés: 471 

Hogyan válasszuk ki a megfelelő simítót a burkoló számára?

Egy cikk a különböző típusú és méretű RUBI simítókról és egy rövid leírás arról, hogyan válasszuk ki a megfelelőt. Valószínűleg minden burkoló került már olyan helyzetbe, amikor nem tudott dönteni két vagy több szerszám között.

összes megtekintés: 452 

A KAUFMANN márka és a vágógépek bemutatása

A2E, s.r.o. bemutatja Önnek a Kaufmann márkát, a minőségi építőipari szerszámok gyártóját és a STANDARD, ROCK és PRO termékcsaládokra osztott kézi csempevágók kínálatát.

összes megtekintés: 468