Keresés

A KAUFMANN márka és a vágógépek bemutatása

A2E, s.r.o. bemutatja Önnek a Kaufmann márkát, a minőségi építőipari szerszámok gyártóját és a STANDARD, ROCK és PRO termékcsaládokra osztott kézi csempevágók kínálatát.

A KAUFMANN-t 1957-ben alapították Ausztriában, és az 1980-as évek óta a KAUFMANN-t márka vezető gyártója. évek óta gyárt szerszámokat építők és burkolók számára. Ezek a szerszámok, amelyek a tiler-market.sk webáruházunkban is megtalálhatók, a STANDARD, ROCK és PRO sorozatú kézi vágógépeket foglalják magukban.

Mindhárom vágógépcsalád professzionális szerszám, ami azt jelenti, hogy tartós anyagokból készülnek, és nagy kényelmet biztosítanak munka közben. Kerámia-, kő- és üveglapok vágására tervezték őket.

  • A STANDARD termékcsalád 630 mm és 1250 mm közötti hosszúságban kapható. A talp alapesetben acélból készül, de csak 630 mm hosszúságban lehet alumíniumból is.
  • A ROCK termékcsalád 630 mm és 1250 mm közötti hosszúságban kapható. A talapzat alapesetben acélból készül, csak a legrövidebb méretben lehet alumíniumból.
  • A PRO termékcsalád 630 mm és 1550 mm közötti hosszúságban kapható. A talapzat alapesetben acélból készül, csak a legrövidebb méretben lehet alumíniumból.

A 920 mm és annál hosszabb vágógépek két vezetősínnel és görgőkkel is felszerelhetők, ami megkönnyíti a szállítást.

A rögzített vezetősínnek köszönhetően állítható vonalzó a 90 és 45 fokos vágásokhoz. A precíz és tartós golyóscsapágyazású vágófej minden alkalommal pontos vágást biztosít. Tartalmaznak továbbá egy zárható, akár 1000 kg nyomóerővel és biztonsági ütközőkkel ellátott, zárható csempetörőt is. A csúszásmentes gumírozott markolat és a szintén csúszásmentes műanyag lábak növelik a kényelmet és a teljesítményt munka közben. A könnyű hordozhatóság érdekében minden vágófej rögzítő mechanizmussal van ellátva, amely megakadályozza az elmozdulást a kezelés során.


A különböző vágókések között is vannak különbségek, amelyek javítják a teljesítményt és a kényelmet a munka és a hordozás során. A STANDARD sorozat mérővonala mindössze 340 mm hosszú, míg a ROCK és PRO sorozaté akár 430 mm hosszú is lehet.

A ROCK és PRO sorozatnál a vágókorong-felszerelés eltérő alakú, a jobb kézzel történő vágáskor a legjobb láthatóság érdekében.
Állítható oldalsó támasztékkal is rendelkeznek, amelyek kiszélesítik és megtámasztják a járdát a szélesebb burkolat vagy átlós vágások esetén, valamint fogantyúval a könnyebb hordozás érdekében.
A PRO és a ROCK sorozat közötti másik különbség az, hogy a ROCK sorozat a vonalzó felé (felé) vág, míg a PRO sorozat a vonalzótól távolodva vág.
Ezeket a vágókat jobbkezes felhasználók számára tervezték. A balkezes felhasználók számára tervezett vágóeszközök TWIST jelöléssel vannak ellátva.


Társaság A2E, s.r.o. Kaufmann tartozékok és pótalkatrészek széles választékát kínálja, hogy vágógépét mindig munkára kész állapotban tarthassa.
Szerző: A2E, s.r.o.

Ez a cikk a www.profiobkladac.sk címmel közösen készült.

Loading

További cikkek