Keresés

RUBI CYCLONE szintezőalap 1,5 mm kereszt – 100 db (Ref. 35952)

Az új RUBI CYCLONE LEVEL SYSTEM sorozathoz tartozó szintezőalapok a 3-20 mm vastagságú csempék gyors és pontos lerakásához. A csomagban 100 darab 1,5 mm vastagságú keresztalap van. Ref: 35952

3 527 Ft (2 777 Ft áfa nélkül)

Raktarón

Leírás

Az új RUBI CYCLONE LEVEL SYSTEM (olvasd „saikloun”) szintezőalapjai 2021-ben újak. Ez a kiegyenlítő rendszer megkönnyíti a csempék szerszámok nélküli lerakását, és kiküszöböli a csempék közötti magasságkülönbségeket. A CYCLONE rendszer kiváló láthatóságot biztosít a beépítés helyén és egyenletes nyomást a lapokra. A csomag a következőket tartalmazza 100 darab kereszt talapzat, amelyet a csempék sarkára kell helyezni. 1,5 mm-es kötésekhez tervezve.

A felhasznált lapok minimális mérete 30×30 cm. A rendszer 3 és 20 mm közötti csempevastagságokhoz és nagy formátumú csempékhez is alkalmas. Az új alapokat színkódolt vastagsági jelölésekkel, a nyomáselosztás szempontjából jobb formával és a ragasztó megszáradása után könnyebb eltávolítással látták el.

A rendszer előnye a szerszámok nélküli, egyszerű telepítés, a kiváló láthatóság és a lapokra gyakorolt egyenletes nyomás. A kiegyenlítő rendszer univerzális adapterekből és 2 típusú alapból áll – egyenes és kereszt alakú, 1 és 3 mm közötti, különböző vastagságú, színben megkülönböztetett fugákkal.

Kapcsolódó termékek