RUBI CYCLONE szintező adapter – 300 db (Ref. 35950)

Az új RUBI CYCLONE LEVEL SYSTEM sorozat kiegyenlítő adapterei a 3-20 mm vastagságú csempék gyors és pontos lerakásához. A csomagban 300 darab adapter található. Ref: 35950

27 285 Ft (21 828 Ft áfa nélkül)

Raktarón

Compare Added Add to Wishlist Browse Wishlist

Leírás

Az új RUBI CYCLONE LEVEL SYSTEM (olvasd “saikloun”) szintező adapterei újak 2021-re. Ez a kiegyenlítő rendszer megkönnyíti a csempék szerszámok nélküli lerakását, és kiküszöböli a csempék közötti magasságkülönbségeket. A CYCLONE rendszeradapterek szerszámmentes beépítést, kiváló láthatóságot biztosítanak a beépítés helyén, és egyenletes nyomást a lapokra. A csomag 300 darab adaptert tartalmaz, amelyek a CYCLONE szintezőalapok minden vastagságához alkalmasak. Az adapterek újrafelhasználhatók.

A felhasznált lapok minimális mérete 30×30 cm. A rendszer 3 és 20 mm közötti csempevastagságokhoz és nagy formátumú csempékhez is alkalmas.

A rendszer előnye a szerszámok nélküli, egyszerű telepítés, a kiváló láthatóság és a lapokra gyakorolt egyenletes nyomás. A kiegyenlítő rendszer univerzális adapterekből és 2 típusú alapból áll – egyenes és kereszt alakú, 1 és 3 mm közötti, különböző vastagságú, színben megkülönböztetett fugákkal.

Kapcsolódó termékek