Keresés

RUBI CYCLONE Szintezőkészlet 3 mm (Ref. 35965)

RUBI CYCLONE LEVEL SYSTEM kiegyenlítő készlet a 3-20 mm vastagságú csempék gyors és pontos lerakásához. A csomag 300 darab egyenes alapot tartalmaz 3 mm-es illesztési vastagsághoz és 100 darab adaptert. Ref: 35965

Original price was: 20 932 Ft.Current price is: 18 839 Ft. (14 834 Ft áfa nélkül)

Raktarón

Leírás

A RUBI CYCLONE LEVEL SYSTEM kiegyenlítő készlet (olvasd „sajkloun”) lehetővé teszi a csempék könnyebb, szerszámok nélküli beépítését, és kiküszöböli a csempék közötti magasságkülönbségeket. A CYCLONE rendszer kiváló láthatóságot biztosít a beépítés helyén és egyenletes nyomást a lapokra. A készletcsomag 300 darab egyenes alapot tartalmaz 3 mm-es kötésekhez és 100 darab adaptert.

A felhasznált lapok minimális mérete 30×30 cm. A rendszer 3 és 20 mm közötti csempevastagságokhoz és nagy formátumú csempékhez is alkalmas. Az új alapokat színkódolt vastagsági jelölésekkel, a nyomáselosztás szempontjából jobb formával és a ragasztó megszáradása után könnyebb eltávolítással látták el. Az adapterek könnyen, szerszám nélkül felszerelhetők és újrafelhasználhatók.

A rendszer előnye a szerszámok nélküli, könnyű szerelhetőség, a kiváló láthatóság és a lapokra gyakorolt egyenletes nyomás. A kiegyenlítő rendszer univerzális adapterekből és 2 típusú alapból áll – egyenes és kereszt alakú, 1 és 3 mm közötti, különböző vastagságú, színben megkülönböztetett fugákkal.

Kapcsolódó termékek