Keresés

RUBI CYCLONE szintezőkészlet 1,5 mm (Ref. 35964)

Az új RUBI CYCLONE LEVEL SYSTEM sorozatból származó szintezőkészlet a 3-20 mm vastagságú csempék gyors és pontos lerakásához. A csomag 300 darab egyenes alapot tartalmaz 1,5 mm-es illesztési vastagsághoz és 100 darab adaptert. Ref: 35964

Original price was: 20 564 Ft.Current price is: 18 508 Ft. (14 573 Ft áfa nélkül)

Raktarón

Leírás

Az új RUBI CYCLONE LEVEL SYSTEM (olvasd „saikloun”) szintezőkészlete újdonság a 2021-es évre. Ez a kiegyenlítő rendszer megkönnyíti a csempék szerszámok nélküli lerakását, és kiküszöböli a csempék közötti magasságkülönbségeket. A CYCLONE rendszer kiváló láthatóságot biztosít a beépítés helyén és egyenletes nyomást a lapokra. A készletcsomag 300 darab egyenes alapot tartalmaz 1,5 mm-es kötésekhez és 100 darab adaptert.

A felhasznált lapok minimális mérete 30×30 cm. A rendszer 3 és 20 mm közötti csempevastagságokhoz és nagy formátumú csempékhez is alkalmas. Az új alapokat színkódolt vastagsági jelölésekkel, a nyomáselosztás szempontjából jobb formával és a ragasztó megszáradása után könnyebb eltávolítással látták el. Az adapterek könnyen, szerszám nélkül felszerelhetők és újrafelhasználhatók.

A rendszer előnye a szerszámok nélküli, egyszerű telepítés, a kiváló láthatóság és a lapokra gyakorolt egyenletes nyomás. A kiegyenlítő rendszer univerzális adapterekből és 2 típusú alapból áll – egyenes és kereszt alakú, 1 és 3 mm közötti, különböző vastagságú, színben megkülönböztetett fugákkal.

Kapcsolódó termékek