Keresés

RUBI Csempepozíció állító (Ref. 60926)

A RUBI gyors és pontos csempeelhelyezéshez használható vízszintes és függőleges irányban egyaránt. Ref: 60926

76 076 Ft (59 902 Ft áfa nélkül)

Raktarón

Leírás

A RUBI egy professzionális eszköz a gyors és pontos csempeelhelyezéshez vízszintes és függőleges irányban egyaránt. Különösen alkalmas kerámia és nagy formátumú csempékhez. Csempék és falburkolatok készítéséhez egyaránt használható. Nincs szükség további szerszámokra. A termék kiválóan alkalmas a csempék közötti azonos fugák megtartására, pl. a lapok magassági “pattogásának” kiküszöbölése érdekében. Max. a tartószerkezet teherbírása 100 kg.

Miután a lapok a ragasztóba kerültek, kihívást jelenthet a pontos elhelyezésük a többi laphoz képest. Ez különösen nagy kihívást jelenthet a nehéz, nagy formátumú lapok és a ragasztó fokozott tapadása esetén.

A RUBI előkészítés segíti a munkát olyan esetekben, amikor a csempe kis és nagyon pontos elmozdítására van szükség. A rögzítés két 150 mm-es vákuumos szívócsészével rendelkezik, amelyek garantálják a kiváló illeszkedést. 1 tapadókorong rögzíti a korábban lerakott csempére és 2. a tapadókorong rátapad arra a csempére, amelyet óvatosan csúsztatni szeretne. Ezután a vízszintes vagy függőleges síkban a távolságokat menetes mechanizmusok segítségével állítják be. Az előtolási tartomány a függőleges síkban 0 – 40 mm (oldalirányú előtolás), a vízszintes síkban 0 – 20 mm (fel/le előtolás). Ez lehetővé teszi a csempe tökéletesen pontos illeszkedését.

A termék nem helyettesíti a szintezőrendszerek funkcióját, és azok kiegészítő eszközeként ajánlott!

Kapcsolódó termékek