RUBI CYCLONE 3 mm-es kereszt alaplap – 100 db (Ref. 35955)

A RUBI CYCLONE LEVEL SYSTEM sorozathoz tartozó szintezőalapok a 3-20 mm vastagságú csempék gyors és pontos lerakásához. A csomagban 100 darab 3 mm vastagságú keresztalap van. Ref: 35955

3 537 Ft (2 785 Ft áfa nélkül)

Raktarón

Leírás

A RUBI CYCLONE LEVEL SYSTEM kiegyenlítő alapok (olvasd „saikloun”) lehetővé teszik a csempék könnyebb, szerszámok nélküli lerakását, és kiküszöbölik a csempék közötti magasságkülönbségeket. A CYCLONE rendszer kiváló láthatóságot biztosít a beépítés helyén és egyenletes nyomást a lapokra. A csomag a következőket tartalmazza 100 darab kereszt talapzat, amelyet a csempék sarkára kell helyezni. 3 mm-es kötésekhez tervezve.

A felhasznált lapok minimális mérete 30×30 cm. A rendszer 3 és 20 mm közötti csempevastagságokhoz és nagy formátumú csempékhez is alkalmas. Az új alapokat színkódolt vastagsági jelölésekkel, a nyomáselosztás szempontjából jobb formával és a ragasztó megszáradása után könnyebb eltávolítással látták el.

A rendszer előnye a szerszámok nélküli, könnyű szerelhetőség, a kiváló láthatóság és a lapokra gyakorolt egyenletes nyomás. A kiegyenlítő rendszer univerzális adapterekből és 2 típusú alapból áll – egyenes és kereszt alakú, 1 és 3 mm közötti, különböző vastagságú, színben megkülönböztetett fugákkal.

Kapcsolódó termékek