Keresés

Csempevágó BATTIPAV SINTESI 163 (Art: 40163)

Professzionális alumínium csempevágó BATTIPAV. Vágási módszer: nyomó. Maximális vágási hossz: 1630 mm. Max. 1152 x 1152 mm. Csempe vastagsága: 4 – 21 mm. Súly: 33 kg. Cikkszám: 40163

Original price was: 422 754 Ft.Current price is: 388 934 Ft. (306 247 Ft áfa nélkül)

Raktarón

Leírás

A professzionális alumínium csempevágó BATTIPAV SINTESI a kerámia- és porcelánlapok átlós és egyenes vágásához készült a „PRESSURE” rendszerrel. A vágó teste tartós alumíniumból készült, amely első osztályú szilárdságot garantál , miközben könnyű súlya megmarad. A 9 golyóscsapággyal ellátott vágófej könnyű siklást és a legnagyobb pontosságú vágásokat biztosítja. A csempevágó mágneses vezérléssel és műanyag karcolásgátlóval rendelkezik. A goniometrikus vonalzó egyetlen darab nagy szilárdságú alumíniumból készült, kiváló leolvashatósággal az egyenes és 45°-os vágásokhoz, a vágások könnyű megismétlésének lehetőségével. Az oldalsó támaszok megkönnyítik a nagy formátumú lapok vágását is. A párnázott asztalok alapfelszereltséghez tartoznak. A vágógép szállító kerekekkel és fogantyúval rendelkezik a könnyebb szállítás érdekében.

Műszaki adatok:

  • Vágási hossz: 1630 mm
  • Max. csempeméret átlós vágáshoz: 1152 x 1152 mm
  • Vágási vastagság: 4 – 21 mm
  • Vágókorong méretek: Ø22 x 6,1 x 4,7 mm
  • Vágókorong a csomagban
  • Súly: 33 kg
  • Csomag mérete: 2096 x 454 x 340 mm

A jellemzők és funkciók leírása:

Battipav SINTESI kocsi Vágókocsi mágneses megszakítóval a könnyű csúszás és a pontos vágások érdekében. A törőmű műanyag védelemmel rendelkezik a csempe karcolása ellen. A mágneses törőnek köszönhetően a vágás gyors és egyszerű, 1 lépésben.
Battipav SINTESI csapágyak A vágókocsi 9 golyóscsapágyon mozog, amelyek garantálják a zavartalan működést és a legnagyobb pontosságot.
Battipav SINTESI építés Az alumíniumszerkezet nagy szilárdságot, tartósságot és elfogadható súlyt garantál a vágógépnek.
Battipav SINTESI oldalsó támaszok Az oldalsó támaszok nagyon praktikusak a nagy formátumú lapok vágásakor.
Battipav SINTESI uralkodó Az egy darabból álló alumínium vonalzó lehetővé teszi a vágási szögek gyors és pontos beállítását. A vonalzó numerikus jelölései a burkoló felé vonalzó numerikus jelölései a lehető legkönnyebb leolvasás érdekében. Az átlós vágásokhoz a vonalzó ferdén rögzíthető. Lehetővé teszi a gyors ismétlődő vágásokat.
Battipav SINTESI magasságállítása A vágó lehetővé teszi a vezető rúd magasságának beállítását a legjobb eredmény elérése érdekében a különböző csempevastagságok esetén.
Battipav SINTESI cserekerék A vágógépnek van egy tárolórekesze a vágókorong számára egy fülkével.
Battipav SINTESI fénytörő toll Rozsdamentes acélból készült törőrúd a hosszú élettartam érdekében, a csempeélek sérülése elleni védelemmel.
Battipav SINTESI kerekek A kerekek és a fogantyú megkönnyítik a szállítást.

 

Videó:

Kapcsolódó termékek