Keresés

RUBI TLG 125 EXT SUPERPRO gyémánt vágó- és csiszolókorong porcelánhoz (Ref. 41901)

Rubi gyémánttárcsa porcelánlapok száraz vágásához; Kerékátmérő: 125 mm; Feszítés: M14; Szegmensvastagság: 1,4 mm; Ref: 41901

Original price was: 28 269 Ft.Current price is: 25 442 Ft. (20 033 Ft áfa nélkül)

Raktarón

Leírás

A RUBI TLG 125 EXT SUPERPRO gyémántlap 125 mm átmérőjű gyémántlap ideális a következő munkákhoz porcelán csempe vágása. A penge használható kerámialapok, természetes kövek, szinterezett kőzetlemezek vágására is. és egyéb, a kertépítéshez használt anyagok. Max. A vágott lapok vastagsága 20 mm. Száraz vágáshoz használják sarokcsiszolóval. A SUPERPRO és TURBO pengéknek köszönhetően nagy sebességet és kiváló vágási minőséget biztosít. A penge acélmagjában lévő lyukak javítják a hűtést és a tartósságot. A pengében lévő barázdák csökkentik a rezgést, a feszültséget és a vágási zajt. Ennek köszönhetően a penge nagy vágási teljesítményt nyújt, miközben kiváló vágási minőséget biztosít.

Műszaki paraméterek:
Kerékátmérő: 125 mm
Középső furat átmérője: 22,2 mm
Szegmensvastagság: 1,4 mm
Szegmens magasság: 10 mm
Max. Csempe vastagsága: 20 mm
Vágás típusa: száraz
Max. fordulatszám: 12 250 rpm

Sarokcsiszolóhoz

A megfelelő pengeválasztás a jó teljesítmény és minőség alapfeltétele. A kazánok nem a beszerzési áruk, hanem a teljesítményük és a tartósságuk alapján olcsók vagy drágák, amit csak a megfelelő kiválasztásukkal érhetünk el. Ezért fontos, hogy megismerkedjen az összes specifikációval.

A penge nem alkalmas építőipari körfűrészekhez, pl. Rubi TC-125.

Kapcsolódó termékek