RUBI DRYGRES PREMIUM MINI KIT Gyémántkorona készlet (Ref. 51939)

-5%

Kiváló minőségű gyémántkorona készlet RUBI DRYGRES PREMIUM 6, 8, 10 és 12 mm átmérővel, kedvezményes áron. Kemény lapok száraz fúrásához tervezték. Feszítés: M14; Fúróadapter és hordtáska tartozék. Ref: 51939

35 867 Ft (28 242 Ft áfa nélkül)

Raktarón

Leírás

A RUBI DRYGRES PREMIUM gyémántfúrószárakat kemény kerámialapok furatainak fúrására tervezték , de alkalmasak természetes kő (pl. gránit, márvány) furatainak fúrására is. Száraz fúráshoz tervezték őket sarokcsiszolóval vagy fúróval a mellékelt adapter segítségével. A gyártás során alkalmazott vákuumhegesztésnek és a kiváló minőségű, nagy gyémántsűrűségű anyagok használatának köszönhetően előnyük a nagy fúrási sebesség és az extra hosszú élettartam.

A korona közepén van egy üreg, amelyet viasszal töltenek ki. Fúrás közben a viasz a növekvő hőmérséklet miatt olvadni kezd, és így biztosítja a fúrófej kenését és hűtését. Amikor a viasz kifogy, ajánlott újratölteni – egyszerűen gyertyával. Fúráskor megfelelő nyomást kell gyakorolni a koronára, mivel a túlzott nyomás túlmelegítheti a koronát és tönkreteheti azt.

Műszaki paraméterek:

Átmérők: 6, 8, 10, 12 mm
Fúrási mélység: 30 mm
Használat: sarokcsiszoló
Max. fordulatszám: 14 000 rpm.
Szerelés: M14
Fúrás: száraz fúrás
Hűtés: viasszal
Adapter a csomagban lévő fúrógéphez való rögzítéshez
Műanyag tokban szállítva

A DRYGRES PREMIUM sorozat fejlesztései a DRYGRES sorozathoz képest:

gyorsabb fúrás
több mint 2-szer hosszabb élettartam
jobb hűtés oldalsó szellőzőnyílásokkal (Ø 20-85 mm)
Korona megszakított szegmensekkel (Ø 43-85 mm)

Videó:

Kapcsolódó termékek