Keresés

BATTIPAV LAMPO Cut 2 – nagy formátumú csempevágó (Ref. 11101/1)

Kézi vágógép nagy formátumú lapok vágásához. Max. Vágási hossz: 320 cm; Max. Csempevastagság: 25 mm; 3 tapadókorong; 2 törőszerszám; Tömeg: 10,5 kg; Ref: 11101/1

234 078 Ft (184 313 Ft áfa nélkül)

A gyártónál

Leírás

A Battipav LAMPO Cut 2 kézi vágógépet nagyméretű, akár 25 mm vastagságú lapok vágására tervezték. A vágógép alapja 2 nagy szilárdságú sínből (profilból) áll, amelyek könnyen egymáshoz illeszthetők. A vágás teljes hossza 320 cm. A vágógép előnye, hogy további sínek csatlakoztathatók hozzá, és így meghosszabbítható a vágási hossz. A díszlécek gumírozott részei védik a csempét a karcolásoktól, és vágáskor is stabilizálják a díszléceket. A stabilitást és a pontos vágást 3 vákuumos szívócsésze biztosítja. A vágókocsi 3 tartós, kiváló minőségű csapágyazású nejlonkereket használ a sima és pontos működés érdekében, még hosszabb használat után is. A vágó kétféle vágókoronggal rendelkezik: 15 mm átmérőjű a kevésbé kemény csempékhez, és 22 mm átmérőjű a nagyon kemény csempékhez. A vágó kétféle törőszerszámot használ. A törőfogót 7 mm vastagságú lapok szétválasztására tervezték. A törőszerszámot 25 mm vastagságú lapokhoz tervezték.

A vágó jelentősen megkönnyíti a munkát a nagy formátumú lapok vágásakor. A vágógép egyes alkatrészeinek kiváló minőségű kivitelezése biztosítja a nagy pontosságot, a vágási minőséget és a hosszú élettartamot.

A LAMPO Cut 2 a Battipav és a Battipav Light rendszerek része, amelyeket kedvezményes áron, készletben vásárolhat meg tőlünk.

A csomag tartalma:
2 db – vezetősín (profil) hossza 1690 mm
vágókocsi
ø15 mm-es és ø22 mm-es vágókorongok
3 db – tapadókorong a vezetősín rögzítéséhez
törőfogó 7 mm vastagságú csempékig
törőszerszám 25 mm-es csempe vastagságig
szállítótáska

Videó:

Kapcsolódó termékek